Raver's online
 Total online 463
 Radio listeners 247+
Email Us!
Username: Password:

  Lost password
 Remember my login 
 All forums
 Web site suggestions & site problems
 Moved: have you noticed?
 Printer friendly
Page: 
of 2

All users can post new topics in this forum. All users can reply to topics in this forum

Author Thread  
ChrisDale
Senior Member



United Kingdom
420 posts
Joined: Jan, 2009
Posted - 2009/07/19 :  13:28:31  Show profile Send a private message
have you noticed, that some parts of the forums isnt displaying probably?




Alert moderator

Edited by - Triquatra on 2009/07/19 14:19:40
leham89
Average Member



United Kingdom
217 posts
Joined: May, 2009


59 hardcore releases
leham89 has attended 4 events
Posted - 2009/07/19 :  14:05:29  Show profile  Send a private message  Visit leham89's homepage
nope aint noticed anything bud

__________________________________
-I WANNA TOUCH YOUR BASSLINE!!!-




Alert moderator Go to top of page
acidfluxxbass
Advanced Member



United Kingdom
5,000 posts
Joined: Apr, 2008
Posted - 2009/07/19 :  14:11:15  Show profile  Send a private message  Visit acidfluxxbass's homepage
quote:
Originally posted by ChrisDale:
have you noticed, that some parts of the forums isnt displaying probably?




whcih parts?


__________________________________
Aka Archefluxx
Soundcloud: http://soundcloud.com/archefluxx
Youtube: http://www.youtube.com/user/afbofficial
Facebook: http://www.facebook.com/archefluxxuk


Alert moderator Go to top of page
EvoDave101
Average Member



United Kingdom
174 posts
Joined: Jul, 2009
Posted - 2009/07/19 :  14:23:29  Show profile  Send a private message  Visit EvoDave101's homepage
its fine for me



Alert moderator Go to top of page
Triquatra
Moderator



United Kingdom
11,783 posts
Joined: Nov, 2003
Triquatra is a site donation subscriber Triquatra has attended 24 events
Posted - 2009/07/19 :  15:23:03  Show profile  Send a private message  Visit Triquatra's homepage
works fine for me tooo

__________________________________
Forthcoming Tracks!
Awesome:
http://www.hardcoreunderground.co.uk/ - http://CLSM.net - FB/SC




Alert moderator Go to top of page
kinger
New Member



United Kingdom
59 posts
Joined: Jan, 2009
Posted - 2009/07/19 :  16:36:17  Show profile  Send a private message  Visit kinger's homepage
I did, when i clicked on new topics since last visit it came up with lots of errors and messed everything up but its fine now

__________________________________
www.djkinger.co.uk




Alert moderator Go to top of page
ChrisDale
Senior Member



United Kingdom
420 posts
Joined: Jan, 2009
Posted - 2009/07/19 :  18:50:48  Show profile  Send a private message  Visit ChrisDale's homepage
quote:
whcih parts?


when i clicked new topics since last visit, but seems to be working now


Alert moderator Go to top of page
silver
Admin



Japan
12,200 posts
Joined: Feb, 2001


894 hardcore releases
silver is verified hardcore artist silver is a site donation subscriber silver has attended 108 events
Posted - 2009/07/21 :  03:59:39  Show profile View artist profile  Send a private message  Visit silver's homepage
What problem are you having?



Alert moderator Go to top of page
kinger
New Member



United Kingdom
59 posts
Joined: Jan, 2009
Posted - 2009/07/23 :  21:22:34  Show profile  Send a private message  Visit kinger's homepage
Here's a screenshot of what went wrong for me

http://i69.photobucket.com/albums/i46/kinger88/HHScreenshot.jpg


__________________________________
www.djkinger.co.uk




Alert moderator Go to top of page
Revs
Advanced Member



Austria
2,583 posts
Joined: Oct, 2008
Revs has attended 13 events
Posted - 2009/07/24 :  00:13:37  Show profile  Send a private message  Visit Revs's homepage
Cool I'm on the screenshot

Anyway, I don't have any probs, but I think this happened to me once, like a year ago or something... it was gone immediatly when I reloaded the page.


Alert moderator Go to top of page
silver
Admin



Japan
12,200 posts
Joined: Feb, 2001


894 hardcore releases
silver is verified hardcore artist silver is a site donation subscriber silver has attended 108 events
Posted - 2009/07/24 :  03:56:29  Show profile View artist profile  Send a private message  Visit silver's homepage
quote:
Originally posted by kinger:
Here's a screenshot of what went wrong for me

http://i69.photobucket.com/albums/i46/kinger88/HHScreenshot.jpg



What browser is that? Does that happen alot? Seems the browser is not rendering the HTML correctly or the encoding is messed up.


Alert moderator Go to top of page
kinger
New Member



United Kingdom
59 posts
Joined: Jan, 2009
Posted - 2009/07/24 :  15:57:44  Show profile  Send a private message  Visit kinger's homepage
That was in Firefox, but it happens in Chrome too

Happens quite often lately


__________________________________
www.djkinger.co.uk




Alert moderator Go to top of page
silver
Admin



Japan
12,200 posts
Joined: Feb, 2001


894 hardcore releases
silver is verified hardcore artist silver is a site donation subscriber silver has attended 108 events
Posted - 2009/07/27 :  04:09:44  Show profile View artist profile  Send a private message  Visit silver's homepage
quote:
Originally posted by kinger:
That was in Firefox, but it happens in Chrome too

Happens quite often lately



I use all of those browsers and never have a problem, perhaps a virus or something is trying to inject code into the webpages to display banners or something? Scan your system

http://www.kaspersky.com/virusscanner

Free online scanner...


Alert moderator Go to top of page
frozt
Senior Member



United States
372 posts
Joined: May, 2009
frozt has attended 1 event
Posted - 2009/07/27 :  04:55:43  Show profile  Send a private message  Visit frozt's homepage
Mines fine as well.



Alert moderator Go to top of page
atomsk
Advanced Member



United States
1,660 posts
Joined: Jan, 2009
Posted - 2009/07/27 :  05:33:32  Show profile  Send a private message  Visit atomsk's homepage
quote:
Originally posted by silver:
quote:
Originally posted by kinger:
That was in Firefox, but it happens in Chrome too

Happens quite often lately



I use all of those browsers and never have a problem, perhaps a virus or something is trying to inject code into the webpages to display banners or something? Scan your system

http://www.kaspersky.com/virusscanner

Free online scanner...



fire fox and chrome has done that to me before, fire fox was 6 months ago, chrome 4 weeks ago

it happens every once and a while then it goes away, im virus free too =b


Alert moderator Go to top of page
silver
Admin



Japan
12,200 posts
Joined: Feb, 2001


894 hardcore releases
silver is verified hardcore artist silver is a site donation subscriber silver has attended 108 events
Posted - 2009/07/27 :  06:35:48  Show profile View artist profile  Send a private message  Visit silver's homepage
^^^ are you using an ad blocker or something like that?



Alert moderator Go to top of page



Topic is 2 pages long: 1  2
 Printer friendly
 
  Verified artist
   Donating member How to donate

It took 0.44 ninja's to process this page!

HappyHardcore.com

    

1999 - 2014 HappyHardcore.com
audio: PRS for music. Build: 3.1.73.1

Go to top of page